Fazetare

Este o procedură de frezare în unghi a unei anumit perimetru a sticlei sau a oglinzii.

jos

Fazetare

Acest tip de procedură se folosește atît la oglinzi cît și la blaturile de sticlă folosită pentru confecționarea meselor, dar mai este folosită și în procesul de prelucrare sau acoperire cu sticlă, oferindu-i peretelui placat un aspect spectaculos 3D.
Avem două tipuri de fazetare:
Fazetare liniară. Este executată de specialiștii noștri cu ajutorul unor mașini automate, obținînd fazet liniar al oglinzii și al sticlei. Executarea fazetului se face la diverse dimensiuni. Utilajul ultramodern pe care îl avem la dispoziție și dispunerea secvențială a discurilor de prelucrare, folosirea unor granulații din ce în ce mai fine duce la obținerea unui rezultat de fazetare calitativ, dînd clientului un produs finit de înaltă calitate. După prelucrarea cu discurile abrezive, sticla mai este supusă unui proces de lustruire cu oxid de cereu, cel mai înalt agent de lustruire și pîslă, ceea ce oferă sticlei pe toată suprafața luciu și crează transparență, și înlătură în întregime zgîrieturile de pe suprafața acestuia.

Fazetare | Fabrica de Oglinzi

Fazetare forme. Este procedura care se execută pentru sticla ovală, rotundă sau cu forme neregulate. Acest utilaj la fel dispune de un tauc cu pastă, oxid de ceriu, pentru lustruirea perfectă a oglinzii /sticlei.