Prelucrarea cant

Constă în prelucrarea marginilor panoului de sticlă cu utilaje ultramoderne, care oferă sticlei un aspect plăcut și siguranță în diverse condiții.

jos

Prelucrarea cant

Procesul de prelucrare a sticlei este unul obligatoriu, mai ales ca un prim pas înaintea procesului de securizare a acesteia, dacă sticla nu este finisată, aceasta în timpul securizării se poate sparge.
În cadrul fabricii noastre putem executa atît cant pe suprafețe drepte, cît și pe suprafețe curbe. Rotunjirea colțurilor este o procedură extrem de importantă, mai ales în cazul unor produse cum ar fi glafurile sau blaturile de masă, cauza primordială fiind - siguranța.
Cu ajutorul utilajelor ultramoderne folosite de noi conferim muchiilor după prelucrare un aspect lucios sau mat, în dependență de cerințele și preferințele clientului. De exemplu, în cazul executării unei trepte, geamurile de sticlă sunt supuse unei șlefuiri individuale, dar după ce acestă sticlă este laminată e supusă unei prelucrări finale pentru a se obține un luciu.

Prelucrare cant | Fabrica de Oglinzi

După astfel de procedură se creeză impresia unui cant unitar. În situațiile cînd sticla este supusă securizării, acesta presupune expunerea la temperaturi foarte înalte, pentru evitarea deteriorării sticlei sau spargerea acesteia, astfel în asemenea situații finisarea cantulurilor este obligatorie.